Carlos Valverde. Stronghold

Stronghold (fortalesa) és el nom del darrer projecte de Carlos Valverde (Cáceres, 1987), realitzat en coproducció entre la Fundació Arranz Bravo, l’espai d’art Homesession del Poble-sec i l’escola Sant Jaume de la Fep de L’Hospitalet. Valverde ha elaborat tres grans fortaleses en tres indrets diferents, que l’espectador està convidat a descobrir.  Per a participar en el projecte l’artista convida als usuaris de la fundació Arranz-Bravo a inscriure’s a l’equip de la fundació i seguir les seves instruccions: black.stronghold@carlos-valverde.com

L’obra de Valverde no és per ser contemplada. És per ser viscuda i experimentada. L’espectador no se situa davant l’obra, sino que penetra al seu interior i en forma part. Stronghold necessitarà de l’ajuda del públic per a ser completat, descobrint els camins ocults i les experiències ignotes que s’amaguen darrera del projecte. Una metàfora que planteja l’art com una estructura de defensa davant la vida. Cada una de les decisions i accions que l’espectador desenvolupi a l’interior de la fortalesa farà avançar o retrocedir en el seu objectiu: trobar allò que s’amaga al final del camí.

El tret de sortida de Stronghold serà el proper dia 10 de juny a les 11h, acabant l’activitat amb un dinar a les 14h a la Fundació Arranz Bravo: el banquet Stronghold comissariat pel col·lectiu Forever Blowing Bubbles (Bernat Daviu i Joana Roda).
Comissariat: Artur Muñoz i Albert Mercadé

Dates: 10 de juny– 24 de setembre de 2016 (fins 17 de juny Sant Jaume de la Fep i Homesession)
Inauguració: Divendres 10 de juny a les 14h (Fundació Arranz Bravo)

Fundació Arranz Bravo:
Dimarts a dissabte: 17h -20h. Diumenges: 11 – 14 h
Avinguda Tarradellas, 44. L’Hospitalet de Llobregat. Centre Cultural Tecla Sala (M: L1, La Torrassa)

Homession:
visita amb cita prévia fins el 17 de juny: info@homesession.org
Carrer de la creu dels Molers, 15. Barcelona. M: L3,PobleSec

Horaris Sant Jaume de la Fep:
De dv 10 juny a divendres 17 de juny. de 8 a 13:30 i de 15h a 20h (excepte dv fins 18h)
Carrer Satiago Apòstol 36-40, L’Hospitalet. M: L1, Torrassa/Santa Eulàlia